Известие

Collapse
No announcement yet.

Термометър проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Термометър проблем

Колеги ,от няколко седмици забелязвам ,че термометъра си показва каквото иска,или въобще не показва като натисна копчето. Онзи ден ми показа МИНУС 23 градуса. Къде да търся проблема ,че се нервирам така.
    Има и случаи ,в които показва както трябва ( поне приблизително) но от около месец са два ,или три най-много .

Дали е датчика в огледалото ,дали са кабели ,дали са бушончета ...светнете ме ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Най-вероятно е лош контакт по някоя букса. След това вини датчика.

Comment

Направо си е дтачика,сега го прави от време на време,скоро ще закове на -23
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Направо си е дтачика,сега го прави от време на време,скоро ще закове на -23

Точно тази температура ми показва често. А най-често ,като цъкна копчето да се покаже температурата и нищо не става. стои си на километрите

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

При мен го правеше от лош контакт
          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
            При мен го правеше от лош контакт
            Къде е бил лош контакта ,да изчистя и аз ? Всъщност кои кабели да гледам ?

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Махни капачката на огледалото отвътре и ще ги видиш
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Махни капачката на огледалото отвътре и ще ги видиш
                Махнах ,гледах . Има два кабела ,но не са на букса ,ами са направо в една пластмаска вкарани. Не беше мръсно там ,изчистих ,каквото имаше ,което не беше нищо особено ,но ефект нулев . Като натисна копчето ,въобще сега не ми вади температура .А копчето работи със сигурност

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Датчика ти е прецакан.Елиминираи го за да ти работи климатика.При стоиности от -23 климатика не сработва.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                    Датчика ти е прецакан.Елиминираи го за да ти работи климатика.При стоиности от -23 климатика не сработва.
                    Това е датчика за външна температура. Няма общо с климатика ,той си работи перфектно

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Точно за датчика на външната температура говоря.Климатика има защита и при +4 не сработва.Информацията е взима от външния датчик.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                        Точно за датчика на външната температура говоря.Климатика има защита и при +4 не сработва.Информацията е взима от външния датчик.
                        Не ,че нещо, ама ,когато е 4 градуса ,или по-малко , климатик мисля ,че никак няма да ти трябва. А сега в жегите си работи както трябва

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                        X